Meniu

#rcaieftin  gratuit la tine  #acasa !

Produsele / Serviciile noastre

Asigurarea RCA - Asigurarea de Raspundere Civila Auto (RCA) este un contract incheiat intre proprietarul unui vehicul, persoana fizica sau juridica si o companie de asigurari autorizata. In baza acestui contract, compania care a emis polita de asigurare RCA plateste despagubiri tertelor persoane pagubite in urma unui accident provocat de vehiculul pentru care s-a incheiat polita, pentru daunele materiale si/sau decesul ori vatamarile corporale, inclusiv daunele morale, suferite in acel accident. In cazul producerii unui accident rutier, pagubele produse altor persoane pot fi insemnate, iar acoperirea acestora poate fi imposibila mai ales in situatia nefericita in care din accident rezulta victime.

Politele de asigurare RCA se emit in sistem electronic si contin in mod obligatoriu informatii despre: partile implicate in contract, perioada de valabilitate a asigurarii, limitele maxime de despagubire stabilite de lege, prima de asigurare, comisionul de intermediere sau cheltuiala medie de achizitie directa, clasa bonus-malus si numarul de inmatriculare/inregistrare ori numarul de identificare al vehiculului, precum si statele in care acest document are valabilitate.

AllianzAsiromEuroinsGeneraliGroupamaOmniasigAxeriaGraweHellas

Asigurarea Casco - reprezinta asigurarea facultativa a autoturismului impotriva avariilor accidentale si furtului. Asigurarea Casco nu tine loc de asigurarea obligatorie (RCA). De regula, asigurarea casco se ofera doar masinilor cu varste intre 0 – 8 ani (majoritatea asiguratorilor), 0 – 12 ani (anumiti asiguratori) sau masinilor de colectie.

Allianz PFAllianz PJAsiromErgoGeneraliGroupamaOmniasigUniqa

Asigurarea de calatorie – este o asigurare facultativa care este recomandat sa o incheiati cand calatoriti in scop touristic, de business sau de munca. Aceasta asigurarea acopera asistență medicală de urgenta în străinătate, în caz de îmbolnăvire sau accident. Pe langa acestea, unele companii acopera si asistenta stomatologica de urgenta, asigurarea bagajelor sau asigurarea evenimentelor datorate sarcinii.

AllianzAsiromEuroinsGeneraliGroupamaOmniasigUniqa

Asigurarea de locuinta obligatorie / facultativa – Asigurarea locuințelor împotriva dezastrelor naturale este obligatorie (PAD), impusa prin Legea nr. 260/2008, cu modificările și completările ulterioare. Acest tip de asigurare acopera doar 3 riscuri: cutremur, alunecare de teren si inundatii naturale.

Asigurarea facultativa a locuintei este un produs complex pentru ca imobilul detinut sa fie pe deplin protejat. Riscuri precum incendiu, inundatii de la vecini, furt, vandalism sunt numai o parte din riscurile cuprinse de acest tip de asigurare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

AllianzAsiromErgoEuroinsGeneraliGroupamaOmniasigUniqa

Asigurarea CMR – este o asigurare ce acopera raspunderea carausului (transportatorului) fata de proprietarul marfurilor pentru avarierea sau distrugerea acestora pe timpul transportului. Teritorialitatea asigurarii poate fi atat interna cat si internationala.

AllianzAsiromGroupama

Serviciile noastre

Echipa Aust Broker va ofera servicii prompte si de calitate ce constau in:

 • Lucram cu toate companiile de asigurare din tara, astfel puteti compara toate preturile;
 • Emitem o gama larga de produse de asigurari generale precum: RCA, CASCO, PAD, ROT, CMR, Malpraxis, Medicale de calatorie, Asistente rutiere, Asigurare locuinta facultativa, etc;
 • Instiintarea la timp a expirarii politelor / ratelor scadente telefonic si pe e-mail;
 • Pentru politele care se achita cu cardul online sau prin transfer bancar, primiti polita RCA pe e-mail in maxim 30 de minute de la efectuarea platii, in timpul programului de lucru;
 • Daca vindeti un autovehicul si cumparati altul, va ajutam cu transferul clasei de Bonus Malus, pe baza documentelor solicitate de companiile de asigurare si legea in vigoare (doar pentru persoane juridice);
 • Daca vindeti un autovehicul, va ajutam cu recuperarea primei pentru perioada ramasa;
 • Consultanta gratuita in caz de dauna;
 • Asistenta telefonica L - V, 9:00 - 17:00
 • Asistenta pe email L - D, 8:00 - 21:00
 • Livrarea gratuita in Bucuresti si in tara, detalii aici ➜ Modalitati de plata si livrare a asigurarii RCA
 • Plata cu carduri in rate, detalii aici ➜ Plata in rate a asigurarii RCA

Sc Aust Insurance Broker de Asigurare Srl este autorizata si inregistrata la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) cu numarul RBK-515.

Va multumim pentru ca ati ales serviciul:

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati
 • 0372.100.100
 • 0731.551.552
Daca ai gasit o problema pe site, anunta-ne si noi o rezolvam!