Meniu

#rcaieftin  gratuit la tine  #acasa !

MODALITATI DE PLATA

in Bucuresti
Modalitati de plata:
- cash la livrare
- cu cardul la livrare
- cu CardAvantaj la livrare in maxim 6 rate
- online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) VEZI DETALII
- cu cardul online in maxim 6 rate, cu unul dintre urmatoarele carduri: CardAvantaj - Credit Europe Bank, StarCARD - Banca Transilvania, Card de Credit - Alpha Bank, Visa Franklin - FirstBank, BonusCard - Garanti Bank
- cu ordin de plata

Incepand cu 1 Iulie 2020, conform deciziei luate la nivelul Comunitatii Europene, toate politele RCA se printeaza pe orice suport de hartie alba, inclusiv Cartea Verde.

Livrarea in Bucuresti pentru comenzile sub 100 ron si pentru cele achitate online se face doar pe email, in format electronic, in maxim 30 de minute de la efectuarea platii, in timpul programului de lucru.

Livrarea in Bucuresti pentru comenzile cu ramburs, trimise pana in ora 16:00, se face in urmatoarea zi lucratoare, prin curier.

Plata se poate face cu cardul in rate DOAR pentru comenzile peste 300 ron.

in Tara
Modalitati de plata:
- cash la livrare
- online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) VEZI DETALII
- cu cardul online in maxim 6 rate, cu unul dintre urmatoarele carduri: CardAvantaj - Credit Europe Bank, StarCARD - Banca Transilvania, Card de Credit - Alpha Bank, Visa Franklin - FirstBank, BonusCard - Garanti Bank cu ordin de plata
Incepand cu 1 Iulie 2020, conform deciziei luate la nivelul Comunitatii Europene, toate politele RCA se printeaza pe orice suport de hartie alba, inclusiv Cartea Verde. Livrarea in tara pentru comenzile sub 200 ron si pentru cele achitate online se face doar pe email, in format electronic, in maxim 30 de minute de la efectuarea platii, in timpul programului de lucru.

Livrarea in tara pentru comenzile cu ramburs, trimise pana in ora 15:00, se face in maxim 24 de ore in mediul URBAN si 48 de ore in mediul RURAL, prin curier.

Livrarea in mediul rural, unde companiile taxeaza km exteriori, se face prin curier doar pentru comenzile cu ramburs peste 400 ron.

Plata se poate face cu cardul in rate DOAR pentru comenzile peste 300 ron.

Livrare gratuita oriunde in Romania!

Sc Aust Insurance Broker de Asigurare Srl este autorizata si inregistrata la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) cu numarul RBK-515.

Va multumim pentru ca ati ales serviciul:

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati
  • 0372.100.100
  • 0731.551.552
Daca ai gasit o problema pe site, anunta-ne si noi o rezolvam!