Meniu

#rcaieftin  gratuit la tine  #acasa !

MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE

Modalitati de plata:
- online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) VEZI DETALII
- cu ordin de plata
- cu cardul online in maxim 6 rate, cu unul dintre urmatoarele carduri*: CardAvantaj - Credit Europe Bank, StarCARD - Banca Transilvania, Card de Credit - Alpha Bank, Visa Franklin - FirstBank, BonusCard - Garanti Bank
- cash la livrare**

* Plata se poate face cu cardul in rate DOAR in anumite cazuri si apare disponibila sau nu in pagina de plata. In cazul in care NU se deschide casuta pentru selectarea numarului de rate (dupa ce introduceti numarul cardului), inseamna ca acel produs nu este disponibil pentru plata in rate!

** Plata se poate face cash la livrare DOAR in anumite cazuri si apare disponibila sau nu in pagina de plata. In cazul in care NU apare optiunea de plata cash la livrare, inseamna ca acel produs nu este disponibil pentru aceasta modalitate de plata!

Incepand cu 1 Iulie 2020, conform deciziei luate la nivelul Comunitatii Europene, toate politele RCA se printeaza pe orice suport de hartie alba, inclusiv Cartea Verde.
Livrare:

Livrarea pentru comenzile achitate online se face doar pe email, in format electronic, in maxim 30 de minute de la efectuarea platii, in timpul programului de lucru. In Romania este suficient daca o aveti in format electronic iar daca iesiti din tara, trebuie printata alb - negru.

Livrarea pentru comenzile cu ramburs, trimise pana in ora 15:00, se face in maxim 24 de ore in mediul URBAN si 48 de ore in mediul RURAL, prin curier. * In functie de perioada anului si gradul de aglomeratie al firmei de curierat, termenul se poate prelungi la 48 - 72 ore. Sunt exceptate de la calcul zilele de weekend si zilele libere nationale.

Livrare gratuita oriunde in Romania!

Sc Aust Insurance Broker de Asigurare Srl este autorizata si inregistrata la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) cu numarul RBK-515.

Va multumim pentru ca ati ales serviciul:

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati
  • 0372.100.100
  • 0731.551.552
Daca ai gasit o problema pe site, anunta-ne si noi o rezolvam!