RCA Ieftin, asigurari auto rca online, cel mai ieftin RCA, cea mai ieftina asigurare Rca




Avantajele de a avea cont:
- vezi in ce stadiu se afla comanda RCA
- ai acces la politele RCA 24/7
- poti recalcula polita fara a mai reintroduce datele
- iti poti reinnoi polita foarte usor
- ai notificari gratuite inainte de expirare

Confidentialitate

Politica de confidentialitate


Numar de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal: 18582.

SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL, (denumita in continuare Aust Insurance), in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.rcalatineacasa.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care aplica Politica de Confidentialitate. Vizitarea acestui site de catre dvs. se supune termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul dvs. cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere dintre parti. Aust Insurance isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment continutul website-ului www.rcalatineacasa.ro precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

Definitii

date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect. In mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, Inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

Aust Insurance poate colecta de la dvs. date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai Aust Insurance.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  2. Pentru a personaliza serviciul pe care vi-l furnizam.
  3. Pentru a comunica cu dumneavoastra in privinta serviciilor selectate.
  4. Pentru a va asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

Tuturor vizitatorilor acestui site le sunt garantate drepturile prevazute de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Astfel, conform legii 677/2001 orice persoana fizica beneficiaza de urmatoarele drepturi:

  1. dreptul de acces la datele care o privesc, de obtinere de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
  2. dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea datelor cu caracter personal sau transformarea acestora in date anonime in situatia in care prelucrarea nu este conforma legii nr. 677/2001
  3. dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul prelucrarii, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu va mai viza datele in cauza
  4. dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop
  5. dreptul de a nu fi supusa unei decizii individuale, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal
  6. dreptul de a se adresa justitiei in situatia in care a suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor sale cu caracter personal
  7. dreptul de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considera ca datele sale nu au fost prelucrate conform legii. Astfel, persoana fizica va inainta o cerere scrisa, datata si semnata catre SC. AUST INSURANCE SRL.. In cerere va preciza daca doreste ca informatiile / masurile luate sa-i fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.

Aust Insurance nu va divulga nici o informatie personala pe care o obtine de la dumneavoastra altora fara permisiunea dumneavoastra, decat in anumite situatii limitate:

  1. conformarea la rigorile legii;
  2. pentru a proteja securitatea site-ului nostru si drepturile noastre conform Termenilor si Conditiilor noastre de utilizare;
  3. actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Aust Insurance nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Securitatea datelor colectate

Ne angajam sa aplicam masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Din acest motiv folosim tehnologie de securitate standard in domeniu.
Aust Insurance utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Datele cu caracter personal sunt pastrate intr-o baza de date protejata, la care au acces doar unii angajati ai Aust Insurance.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.rcalatineacasa.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.rcalatineacasa.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.rcalatineacasa.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.rcalatineacasa.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Minori

Aust Insurance nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Aust  Insurance. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigul se va solutiona de catre instanta competenta.



NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de S.C. AUST INSURANCE BROKER DE ASIGURARE S.R.L., are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@rcalatineacasa.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Sc Aust Insurance Broker de Asigurare Srl este autorizata si inregistrata la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) cu numarul RBK-515.

Va multumim pentru increderea acordata!

Va mai asteptam!

www.RCAlaTineAcasa.ro
  • Pentru sarbatori reducerile asigurarilor sunt pregatite! Alege un Rca cu pret ieftin si livrare Gratuita. Rca Ieftin la tine Acasa - Calculeaza acum o asigurare rca ieftina si ai reduceri plus livrare Gratuita! Cel mai Ieftin Rca 2016 cu livrare GRATUITA oriunde in tara!

  • Comparam zi de zi preturile asigurarilor Rca pentru tine! Avem o experienta de peste 5 ani si peste 100.000 de clienti multumiti care au ales sa incheie o asigurare ieftina rca. Tu ce mai astepti? In 10 minute esti asigurat! Pe piata, in mediul online, exista multe site-uri care ofera Rca-uri ieftine sau cele mai ieftine Rca-uri si este posibil sa gasesti o asigurare rca ceva mai ieftina decat la noi, insa multi nu ofera livrarea asigurarii la tine acasa, deci practic vei plati mai mult la final. Cu noi ai CEL MAI IEFTIN RCA cu livrare Gratuita la tine acasa!
  • DETALII COMANDA RCA:

    Pasul 1

    • alege pretul si asigurarea dorita

    Pasul 2

    • completeaza si trimite formularul de comanda

    CUM COMAND?


    TERMENI SI CONDITII EMITERE SI LIVRARE RCA:

    RCA in Bucuresti si Ilfov
    • Livrarea se face in aceeasi zi
    • Plata:
      - cash la livrare
      - cu cardul la livrare
      - cu CardAvantaj la livrare in   Bucuresti
      - cu ordin de plata
      - cu cardul online
      - cu cardul online in 6 rate:
      - CardAvantaj - Credit   Europe Bank
      - StarCard - BT
      - Cardul BUN de PLATA -   BCR
      - Card de Credit - Alpha   Bank
      - BRD Finance - BRD
      - pentru comenzi sub 100 ron
        livrare DOAR pe email
      - plata cu cardul in rate doar
        pentru comenzi peste 300 ron

      Afla rapid care este cea mai ieftin Rca Online! Poti plati asigurarea RCA cash, online prin card sau ordin de plata, dupa preferinta.

    RCA in tara
    • Livrare se realizeaza prin curier rapid in maxim 24 de ore
    • Polita minim 100 lei
    • Plata:
      - cash la livrare
      - cu ordin de plata
      - cu cardul online
      - cu cardul online in 6 rate:
      - CardAvantaj - Credit   Europe Bank
      - StarCard - BT
      - Cardul BUN de PLATA -   BCR
      - Card de Credit - Alpha   Bank
      - BRD Finance - BRD
      - pentru comenzi sub 200 ron
        livrare DOAR pe email
      - plata cu cardul in rate doar
        pentru comenzi peste 300 ron

      Rca Ieftin-Poti achita numerar, cu card online sau ordin de plata!


  • Program L-V: 08.00 - 20.00
    S: 09.00 - 14.00

    Politele comandate online in afara orelor de program vor fi prelucrate in prima zi lucratoare!

Feedback Asigurari Rca Ieftin

Acest formular iti sta la dispozitie daca ai o intrebare legata de asigurari rca ieftine sau te puntem consilia sa alegi rapid cel mai ieftin rca din listarile online. Iti stam la dispozitie oricand cu raspunsuri si informatii prompte pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie in alegerea unui Rca cel mai ieftin, cat si a altor tipuri de asigurarii: casco, full casco, locuinte, asigurari diverse. Persistenta in a vinde ieftin a condus la scaderea calitatii serviciilor si din acest motiv nu dorim sa vindem doar un RCA mult si ieftin, vrem sa va fim parteneri de incredere in alegerea pe care o luati. Clientul RCA esti tu, cel ce ai incredere in noi ca putem sa-ti ofertam cel mai mic pret!



* Adresa e-mail:
* Introduce-ti codul din imaginea alaturata: