Meniu

#rcaieftin  gratuit la tine  #acasa !

RCA Online in Rate prin CardAvantaj

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

  In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
 • Numele posesorului de card;
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii);
 • Data expirarii cardului;
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura);

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin CardAvantaj   Card Avantaj Asigurare Rca

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda.

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de pana la 6 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj in rate" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: X rate fara dobanda. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, selectia se va face conform exemplului de mai jos.

Exemplu:

Plata asigurare Rca prin Card Avantaj
  Cum puteti obtine CardAvantaj?
 • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
 • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum";
 • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

Politica de returnare a banilor in cazul platilor online cu cardul
In cazul in care se comanda o polita de asigurare si se achita cu cardul online, se poate anula comanda si returna suma integral numai daca clientul solicita acest lucru la momentul la care este sunat pentru confirmarea comenzii sau nu mai tarziu de emiterea politei. Daca clientul confirma comanda, iar polita se emite, nu se mai poate anula si nici returna banii. Orice comanda se confirma telefonic inainte de emitere, chiar daca este platita online cu cardul.

Vezi si alte modalitati de plata a RCA-ului in Rate

Plata rate RCA

Sc Aust Insurance Broker de Asigurare Srl este autorizata si inregistrata la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) cu numarul RBK-515.

Va multumim pentru ca ati ales serviciul:

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati
 • 0372.100.100
 • 0731.551.552
Daca ai gasit o problema pe site, anunta-ne si noi o rezolvam!